KOMMANDE EVENEMANG PÅ RIDDARGRÄNDEN

AW på Riddargränden

28 september – Hawaii
26 oktober – MODE mer info kommer.

Tid: kl 17-22
(AW erbjudanden 17-20)
Buffé: 289kr
Kontakta oss för att boka bord

Afterwork

”The friendly takeover”

Riddargränden fylls upp och tas över av Evelinas närmsta tjejkompisar! Tjejerna kommer att komponera varsin härlig drink som kommer finnas på menyn. Evelina fortsätter hålla ställningarna i köket och levererar god mat, som alltid!

Ta med dig kompisgänget eller kärleken för en kväll med god mat, nya härliga drinkar och många skratt tillsammans med Evelinas tjejgäng! 

Boka bord eller drop in i mån av plats.
När:  29 september
Tid: kl 18:00 – sent
Kontakta oss

Höstmys på Riddargränden

En kväll där vi plockar upp höstens guldkorn i mat & dryck. Vi tänder extra mycket ljus och tar in höstens färger in i våra mysiga lokaler. Samla vänner och familj för en mysig höstkväll på Riddargränden och njut av god, höstinspirerad mat & dryck!
Boka bord eller drop in i mån av plats.
När:  27 oktober
Tid: kl 18:00 – sent
Kontakta oss

Trubadur

Vi har hört era önskemål, SJÄLVKLART ska vi ha en trubadurkväll under hösten 2023! Livemusik, bistromeny, vin, öl, drinkar – allt som behövs för en riktigt rolig kväll!

Vi har den stora äran att ha den föredetta, och nu även nyblivna, Ulricehamnaren Robin Lundahl hos oss på Riddargränden den 10 november! Robin har en anmärkningsvärd förmåga att manipulera sin gitarr och blanda olika musikaliska idéer och genrer. Med endast sin gitarr och sin röst kan Robin, genom att experimentera med loopar, få oss att tro att det är ett helt band med honom på scenen. Dessutom har han en förmåga att spela allt från Tomas Ledin till Imagine Dragons till Mando Diao så vi är övertygade om att han är the perfect man for the job!

FULLBOKAT
När:  fredag 10 november
Tid: kl 18:00 – sent
Robin spelar från kl 18:30

Julbord

Ni kommer väl ihåg att vi har julbord med extra allt på Riddargränden, snart kommer information om vilka datum som finns tillgängliga.

Kontakta oss